L-carnitină

Sortează
L-CARNI

22

> ALLNUTRITION L-CARNI AMBALAJ: 1000 ML, PORȚII: 33, , L - CARNITINĂ: 3000 MG DE CE ALLNUTRITION L-CARNI? L-CARNITINA SPRIJINĂ PIERDEREA ÎN GREUTATE FORMULĂ LICH...

119,90 Lei

Actual vizualizezi doar produse disponibile în ofertă. Aici veți găsi produse care nu sunt disponibile în categorie L-carnitină.

L-carnitina este cel mai cunoscut și mai răspândit preparat pentru a ajuta la reducerea grăsimii corporale. Este o substanță naturală derivată din aminoacizi. Este responsabil pentru transportul grăsimilor către mitocondrii, transformându-le în energie. În plus, l-carnitina are o funcție de detoxifiere. Ajută la eliminarea acizilor grași cu lanț mediu și scurt prezenți în mitocondrii atunci când cantitatea acestora atinge niveluri toxice.

Acțiunea l-carnitinei este de a transforma grăsimile în energie. Acest supliment joacă un rol important în timpul exercițiilor fizice prelungite, când organismul este forțat să extragă energia reziduală din rezervele de grăsime. Suplimentul influențează capacitatea aerobică și rezistența musculară și, în plus, previne catabolismul muscular. L-carnitina este o substanță asemănătoare vitaminei. 

Se găsește în carne și lapte. Din moment ce majoritatea dintre noi nu asigură cantități adecvate de l-carnitină, merită să luați suplimente suplimentare sub formă de capsule sau lichide. Utilizarea acestui supliment este recomandată pentru sportivi, persoane care pierd în greutate. Deoarece majoritatea dintre noi nu asigură cantități adecvate de l-carnitină, merită să luați suplimente suplimentare sub formă de capsule sau lichide.

Utilizarea acestui supliment este recomandată pentru sportivi și pentru pierderea în greutate. Persoanele active din punct de vedere fizic au o cerere semnificativ mai mare de l-carnitină. Dozele recomandate de L-carnitină sunt de până la 2 g pe zi pentru un program de pierdere în greutate și valori similare pentru antrenamente grele.

Coșul tău (...)
Produsul a fost adăugat Produsul a fost șters În coșul tău au fost adăugate produse, de pe alt dispozitiv Ți-am restaurat coșul de pe alt dispozitiv
Valoarea coșului: : ...