Ashwagandha

Sortează

Actual vizualizezi doar produse disponibile în ofertă. Aici veți găsi produse care nu sunt disponibile în categorie Ashwagandha.

Ashwagandha, sau ginsengul indian, face parte dintre suplimentele alimentare din categoria adaptogenilor. Acțiunea lor este de a restabili echilibrul organismului. Printre altele, adaptogenii îmbunătățesc funcția sistemului nervos, cresc rezistența la stresul fizic și psihic. Importanța suplimentului a crescut semnificativ în ultimii 2-3 ani datorită numeroaselor opinii pozitive și a eficienței sale pe termen scurt. Calitățile sale sunt, de asemenea, utilizate în suplimentarea sportivilor. Efectele ashwagandha au fost recunoscute, de asemenea, de lucrătorii cu gulere albe, care sunt expuși la o serie de situații stresante la locul de muncă. În medicina ayurvedică, este cunoscută de secole ca mijloc de stimulare a vitalității bărbaților.

Cum acționează adaptogenii?

Adaptogenii sunt un grup de suplimente alimentare care au ca scop reechilibrarea organismului prin afectarea mai multor mecanisme. Termenul de adaptogeni se referă în principal la sistemul nervos, care, ca urmare a extractului, este mai rezistent la stres. Astfel, se poate scrie că compușii activi conținuți în ashwaganda, ne protejează de factorii de stres. Suntem capabili să lucrăm mai eficient fără să ne pierdem controlul asupra concentrării noastre. Ashwaganda are, de asemenea, un efect liniștitor, calmant, tonic. Este ideal ca parte a unei diete pentru a îmbunătăți recuperarea. Persoanele care sunt stresate, au un loc de muncă responsabil și sunt expuse la o serie de supraîncărcări mentale vor beneficia, de asemenea, foarte mult de acest supliment. De asemenea, ginsengul indian susține terapiile anticancerigene, antibacteriene și antiinflamatorii, precum și întărirea sistemului imunitar. Acesta elimină oboseala, îmbunătățește funcția mentală și crește rezistența la stres.

Beneficiile suplimentare ale utilizării ashwagandha

Suplimentele pe bază de Ashwagandha sunt folosite de sportivii care doresc să stimuleze recuperarea. Printre altele, planta permite un somn mai profund, ceea ce accelerează procesul de regenerare a țesuturilor. Ingredientele sale active au un spectru de acțiune destul de larg. Au fost raportate efecte benefice în timpul tratamentului artritei, tuberculozei, bronșitei și chiar a vitiligo. În plus, s-a demonstrat că ashwagandha are un efect excelent în îmbunătățirea calității somnului, motiv pentru care sportivii sunt interesați să descarce un astfel de supliment. De asemenea, de mare importanță sunt glicovitanolidele conținute în extractul de plante, care au ca efect susținerea proceselor imunitare ale organismului.

Dozaj de ashwagandha

Cantitatea adecvată de supliment depinde de scop și de standardizare. Doza minimă, care prezintă o serie de efecte pozitive, ar trebui să fie de aproximativ 30 mg de vitanolide pe zi.

Coșul tău (...)
Produsul a fost adăugat Produsul a fost șters În coșul tău au fost adăugate produse, de pe alt dispozitiv Ți-am restaurat coșul de pe alt dispozitiv
Valoarea coșului: : ...