Somn bun

Sortează

Actual vizualizezi doar produse disponibile în ofertă. Aici veți găsi produse care nu sunt disponibile în categorie Somn bun.

Un somn de bună calitate este unul dintre cele mai importante elemente ale unui stil de viață sănătos - permite regenerarea mușchilor și a creierului. Din păcate, devine din ce în ce mai evident că o lume în mișcare rapidă și omniprezența stimulilor intensi împiedică o odihnă eficientă. Pentru a evita astfel de probleme, merită să luați suplimente alimentare pentru un somn bun. Preparatele concepute pentru a fi luate seara includ extracte din plante și ierburi cu efecte calmante documentate. Cele mai frecvente suplimente alimentare care îmbunătățesc somnul includ extracte de melisa și extracte de valeriană, sau valeriana populară. Aceste plante prezintă efecte calmante și sedative. Balsamul de lămâie conține ulei esențial, care are un efect calmant și facilitează adormirea. Rădăcina și rizomii de valeriană reduc activitatea sistemului nervos central și contribuie astfel la reducerea senzației de neliniște. Utilizarea regulată a preparatelor de acest tip îmbunătățește calitatea somnului și regenerarea întregului organism.
Coșul tău (...)
Produsul a fost adăugat Produsul a fost șters În coșul tău au fost adăugate produse, de pe alt dispozitiv Ți-am restaurat coșul de pe alt dispozitiv
Valoarea coșului: : ...