Concentrate wpc

Sortează
Whey Protein

1498

WHEY PROTEIN PROTEINE PE PORȚIE: 21 G DE ZAHĂR PE PORȚII: 1,9 G KCAL LA PORȚII: 121 DE CE SĂ LUAȚI PROTEINELE DIN WHEY PROTEIN? CONCENTRAT DE PROTEINE DIN ZER NIVE...

-10% 198,90 Lei
Cel mai mic preț în 30 de zile: 219,90 Lei
Whey Protein Premium

27

WHEY PROTEIN PREMIUM AMBALAJ: 700 G, NUMĂR DE PORȚII: 23, PROTEINE: 24 G, CALITATE: PREMIUM! DE CE WHEY PROTEIN PREMIUM? CONCENTRAT DE PROTEINE DIN ZER DE CALITATE...

-10% 71,90 Lei
Cel mai mic preț în 30 de zile: 79,90 Lei
WHEYROSE

157

WHEYROSE AMBALAJ: 500 G, NUMĂRUL DE PORȚII: 16, DigeZyme® COMPLEX DE ENZIME 80MG, DE CE ESTE WHEYROSE SPECIAL? FĂRĂ LACTOZĂ CONȚINE BUCĂȚI DE FRUCTE LIOFILIZATE EN...

-10% 80,90 Lei
Cel mai mic preț în 30 de zile: 89,90 Lei

Actual vizualizezi doar produse disponibile în ofertă. Aici veți găsi produse care nu sunt disponibile în categorie Concentrate wpc.

Concentratele de proteine din zer - WPC sunt în prezent cea mai populară și disponibilă formă de nutriție proteică. Acestea își datorează popularitatea bunei lor solubilități și prețului moderat. Concentratul de proteine din zer este o proteină de origine animală, obținută din zer - un produs lactat. Datorită unor procese tehnologice moderne - ultrafiltrarea - putem obține proteine din zer purificate de grăsimi și carbohidrați sub formă de pulbere. În produsul finit se adaugă arome, coloranți și îndulcitori - de obicei sucraloză sau acesulfam -. Concentratul de proteine din zer este considerat a fi proteina din zer cu absorbție rapidă, imediat după izolat. Acest lucru se datorează conținutului său scăzut de carbohidrați și grăsimi.

Nutrienții WPC sunt excelenți pentru protejarea mușchilor noștri în timpul reducerii. Concentratul de proteine din zer este o sursă bogată în mulți aminoacizi care refac celulele noastre deteriorate în timpul antrenamentului. Prin utilizarea proteinei din zer, refacem aminoacizii esențiali, care au un efect anti-catabolic și sprijină recuperarea și regenerarea.

Să nu uităm că proteinele sunt un element esențial pentru construirea, dar și pentru menținerea masei musculare. WPC asigură furnizarea cantității perfecte de blocuri de construcție pentru mușchi. Este unul dintre punctele cheie ale unei diete sănătoase. Pe parcursul zilei, un supliment proteic poate fi o modalitate ideală de a compensa lipsa de proteine din alimentație. Capacitatea de a dizolva pulberea în lapte sau apă permite utilizarea acesteia în drum spre sala de sport sau imediat după antrenament. Concentratul de proteine din zer merită să fie folosit în perioada din jurul antrenamentului, când merită să oferiți o proteină completă.

Concentratul de proteină din zer este componenta de bază a tuturor organelor din corpul nostru. Proteinele participă la metabolism și sunt responsabile pentru buna funcționare a organismului. Este responsabil pentru creșterea corectă a mușchilor și regenerarea țesuturilor deteriorate. Proteinele sunt responsabile pentru suplimentarea corectă a dietei cu aminoacizi. Consumul de concentrate de WPC are, de asemenea, un efect benefic asupra sistemului imunitar, îmbunătățind imunitatea noastră.

WPC influențează, de asemenea, producția de hormon de creștere, deoarece este bogat în leucină, care stimulează producția hormonului atât de important pentru siluetă și frumusețe. Concentratul de proteine din zer este o substanță care se găsește în mod natural în lapte, dacă nu aveți probleme cu consumul de lactoză, se poate dovedi a fi o soluție excelentă pentru a suplimenta suficient de multe proteine în dieta dumneavoastră.

Pentru a vă menține silueta în formă sau pentru a vă îmbunătăți calitatea corpului, cantitatea zilnică optimă de proteine recomandată este de aproximativ 1,5 - 2,6 g/kg de greutate corporală. Aceasta reprezintă aproximativ 30/35 % din necesarul zilnic de calorii.

Pentru cei cu intoleranță la lactoză, există și proteine din zer "fără lactoză". Există o gamă largă de arome de suplimente proteice pe piață. De la combinații fructate la cele cremoase de înghețată de fistic, vanilie sau chiar arome precum biscuiți sau snikers. Alegerea este imensă și există cu siguranță ceva care să se potrivească tuturor.

Coșul tău (...)
Produsul a fost adăugat Produsul a fost șters În coșul tău au fost adăugate produse, de pe alt dispozitiv Ți-am restaurat coșul de pe alt dispozitiv
Valoarea coșului: : ...