Zma

Sortează

Actual vizualizezi doar produse disponibile în ofertă. Aici veți găsi produse care nu sunt disponibile în categorie Zma.

ZMA este un supliment alimentar popular bazat pe o combinație de două minerale - zinc și magneziu - și vitamina B6. Incluzându-l în dieta dumneavoastră, vă puteți aștepta la efecte anabolice mai mari și, prin urmare, la o masă musculară și o forță mai mari. Dacă sunteți în căutarea unor suplimente ZMA dovedite, nu căutați mai departe - în magazinul nostru vă punem la dispoziție cele mai bune produse din această categorie.

Din ce constă ZMA?

Zinc, magneziu și vitamina B6 - aceasta este rețeta pentru ZMA. Magneziul conținut în ZMA este responsabil pentru energie și vitalitate. Nivelul său corect este de o importanță majoră în ceea ce privește performanța și capacitatea organismului de a efectua antrenamente dure - nu doar antrenamente de forță, ci și de rezistență și de viteză.

Prin satisfacerea necesarului de magneziu al organismului, se poate spera să se doarmă mai eficient, să se simtă mai bine și să fie mai motivat să facă exerciții fizice. În plus, această componentă este implicată în procesele metabolice care sunt importante pentru sportivi, cum ar fi sinteza ATP și furnizarea de energie către celule. Prin administrarea de magneziu sub formă de supliment, se poate fi sigur că mușchii vor fi bine aprovizionați cu energie în timpul antrenamentului și că performanțele lor vor fi pe măsura așteptărilor sportivului.

Rolul ZMA în organism

Zincul, care este inclus în compoziția ZMA, joacă, de asemenea, un rol important în procesele metabolice care au loc în organism. Prezența sa în alimentație, fie prin produse alimentare, fie prin suplimente, are un efect benefic asupra funcționării întregului sistem nervos. Ca și în cazul magneziului, nevoia de zinc crește la persoanele cu un stil de viață activ care se antrenează la sală, pe teren, pe bandă sau pe teren, motiv pentru care mulți aleg să suplimenteze acest ingredient, apelând la preparate precum ZMA.

Vitamina B6, care poate fi găsită în ZMA, este extrem de importantă pentru funcționarea întregului organism. Acesta este implicat în nenumărate procese biochimice din organism, cum ar fi producția de globule roșii, sinteza proteinelor, metabolismul zahărului, producția de neurotransmițători și întărirea sistemului imunitar. Cererea de vitamina B6 crește odată cu aportul de proteine, motiv pentru care cei care merg la sală, pentru care proteinele sunt o componentă esențială a dietei, ar trebui să fie interesați în special de suplimentele de ZMA.

Combinația potrivită de zinc, magneziu și vitamina B6 ajută la menținerea organismului în stare bună, oferă mușchilor doza potrivită de energie și dezvoltă eficient forța și masa musculară fără a simți oboseală excesivă. Prin administrarea de ZMA, vă puteți aștepta, de asemenea, la creșterea nivelului de testosteron și a factorului de creștere (IGF). Alegeți ZMA pentru dumneavoastră dintre produsele disponibile în magazinul nostru.

Coșul tău (...)
Produsul a fost adăugat Produsul a fost șters În coșul tău au fost adăugate produse, de pe alt dispozitiv Ți-am restaurat coșul de pe alt dispozitiv
Valoarea coșului: : ...