Izolat wpi

Sortează
Pro+ Casein

22

> PRO+ CASEIN PACHET: 500 G, PORȚII: 16, PROTEINE: 24 G, PRODUS BOGAT ÎN PROTEINE, BAZAT PE CAZEINĂ MICELARĂ ÎMBOGĂȚIT CU LACTOSPORE® ȘI DIGEZYME®® 5 VERSIUNI DE...

74,90 Lei
Iso Whey ZERO

109

Cel mai curat izolat proteic din zer! Sprijină dezvoltarea masei corporale slabe Fiecare porție conține 22 g de proteine pure Fără conservanți Fără ulei de palmier...

199,90 Lei
Iso Whey ZERO

110

Cel mai curat izolat proteic din zer! Sprijină dezvoltarea masei corporale slabe Fiecare porție conține 22 g de proteine pure Fără conservanți Fără ulei de palmier...

129,90 Lei
ISO+ CLEAR

19

> ISO+ CLEAR PACHET: 500 G, PORȚII: 20, PROTEINE: 21 G DE CE ISO+ CLEAR? CONȚINUT RIDICAT DE PROTEINE (82 G/100 G) FĂRĂ ZAHĂR (ÎNDULCIT CU SUCRALOZĂ, ÎNLOCUITOR ...

99,90 Lei

Actual vizualizezi doar produse disponibile în ofertă. Aici veți găsi produse care nu sunt disponibile în categorie Izolat wpi.

WPI este numele unui tip de proteină "izolat de proteine din zer", care se bazează pe proteinele din lapte derivate din zer. Izolații sunt cei mai avansați tehnologic nutrienți proteici derivați din lapte. Izolatul de proteine din zer este produs prin microfiltrare cu flux încrucișat. Acest proces avansat, realizat la temperaturi scăzute, asigură faptul că componentele valoroase și bioactive nu sunt descompuse. Viteza de absorbție a izolatelor este semnificativ superioară altor forme de nutrienți proteici. Acestea sunt considerate cele mai bune și mai rapid absorbite proteine din zer. Acest lucru se datorează conținutului său foarte scăzut de carbohidrați și grăsimi.

Compoziția izolatului de proteine din zer este de aproximativ 85-90% proteine concentrate, 0-3% carbohidrați, 1-3% grăsimi. Spre deosebire de alte suplimente proteice, izolatul este absorbit mult mai rapid de organismul nostru și are o perioadă de absorbție foarte scurtă, de până la 60'. Izolatul este un nutrient dedicat nu doar celor care doresc să dezvolte masa musculară, ci și celor care doresc să reducă excesul de greutate, deoarece cantitatea mai mare de proteine consumate în alimentație accelerează metabolismul.

Este important să ne amintim că proteinele sunt un element esențial pentru construirea și menținerea masei musculare și reprezintă unul dintre punctele cheie ale unei diete sănătoase. De-a lungul zilei, poate fi o modalitate ideală de a suplini deficiențele de proteine din alimentație.

Izolații se disting, de asemenea, prin conținutul lor mai mare de aminoacizi BCAA. Datorită absorbției rapide a aminoacizilor esențiali, organismul își reface deficiențele cu un efect anti-catabolic. Acest lucru îl face ideal ca supliment post-antrenament. Izolatul are, de asemenea, un efect regenerator. Nu numai că ne completează dieta, dar oferă și proteine de cea mai bună calitate și compușii de aminoacizi de care avem nevoie pentru regenerare. Proteina izolată este una dintre formele valoroase de suplimente proteice, are un efect pozitiv asupra sistemului imunitar și îmbunătățește rezistența organismului.

Izolații de proteine din zer se caracterizează printr-o solubilitate excelentă și o lejeritate excepțională. Există, de asemenea, proteine din zer "fără lactoză" pentru cei care au intoleranță la lactoză.

Cantitatea optimă de proteine din dietă este de aproximativ 1,5 - 2,6 g/kg de greutate corporală pentru a menține fizicul și calitatea corpului în condiții optime. Aceasta reprezintă aproximativ 35% din necesarul zilnic de calorii. În timpul unei perioade de pierdere în greutate, oscilați în jurul limitei superioare, deoarece proteinele ajută la reducerea grăsimilor și accelerează metabolismul, ceea ce favorizează pierderea în greutate.

Utilizarea suplimentelor proteice este strâns legată de dieta stagiarului. Completează cantitatea de proteine din alimentație. Suplimentele proteice permit reglarea destul de precisă a proporției de aport zilnic de proteine din alimentație, atât la construirea masei musculare, cât și la reducerea țesutului adipos. În cazul unui efort fizic crescut, izolatul de proteine din zer, combinat cu un complex de vitamine și minerale, asigură desfășurarea corectă a proceselor metabolice.

Coșul tău (...)
Produsul a fost adăugat Produsul a fost șters În coșul tău au fost adăugate produse, de pe alt dispozitiv Ți-am restaurat coșul de pe alt dispozitiv
Valoarea coșului: : ...