Vitamina c

Sortează
Vitamin C Antioxidant

45

> VITAMIN C ANTIOXIDANT AMBALAJ: 1000 G, PORȚII: 1000, VITAMINA C: 1000 MG DE CE VITAMIN C ANTIOXIDANT? MEGA PACK! ÎNTĂREȘTE IMUNITATEA ORGANISMULUI PROTEJEAZĂ Ș...

-61% 19,90 Lei
Cel mai mic preț în 30 de zile: 50,90 Lei

Actual vizualizezi doar produse disponibile în ofertă. Aici veți găsi produse care nu sunt disponibile în categorie Vitamina c.

Vitamina C, oferită în principal sub formă de acid ascorbic, este strategică pentru funcționarea sistemului imunitar. Această vitamină este utilizată pe scară largă în medicină, dar sportivii i-au găsit și ei multe aplicații importante. Printre acestea se numără optimizarea sistemului imunitar, susținerea funcției articulațiilor, precum și o acțiune legată de un proces de regenerare accelerată. Deoarece compusul are un puternic efect antioxidant, este extrem de important pentru femeile preocupate de frumusețe. Vitamina C încetinește în mod eficient procesul de îmbătrânire a pielii.

De ce ar trebui să suplimentăm vitamina C?

Așa cum am menționat în introducere, vitamina C este responsabilă de funcția imunitară. Antrenamentele foarte intense pot duce la slăbirea sistemului imunitar, motiv pentru care sportivii sunt, de asemenea, expuși unui risc mai mare de îmbolnăvire și infecție. Adăugarea vitaminei C în suplimentele sportive pare, prin urmare, a fi un element indispensabil dacă sunteți preocupați să nu ne întrerupem eforturile de antrenament ca urmare a deteriorării sănătății. Este important de menționat că vitamina C este deosebit de importantă în prevenirea răcelii. În plus, este esențial în prevenirea bolilor articulare. Prin influența sa asupra sintezei colagenului, contribuie la regenerarea acestora. Nu doar sportivii beneficiază de efectul vitaminei C în stimularea formării colagenului. Acțiunea sa de anulare a activității radicalilor liberi contribuie la întârzierea procesului de îmbătrânire a pielii, mărindu-i fermitatea.

Deficiențe de vitamina C

Carențele de vitamina C se vor manifesta prin slăbirea vaselor de sânge, a capilarelor și apariția anemiei de tip 2. Carențele semnificative de vitamina C pot duce la scorbut, astm și chiar la modificări patologice ale oaselor și cartilajelor. Alte simptome includ un apetit slăbit, tendința de a face vânătăi, sângerări ale gingiilor, dureri musculare și articulare.

Excesul de vitamina C

O supradoză de vitamina C este foarte rară. De obicei, un adult consumă între 500 și 1.000 mg de vitamina zilnic, ceea ce este prea puțin pentru a se supradoza. De asemenea, vitamina C face parte din grupul vitaminelor hidrosolubile și este excretată cu urină din organism, ceea ce reduce și mai mult riscul de supradozaj.

Dozaj

Este recomandabil să se furnizeze vitamina C în cantitate de 400 până la 1.500 mg pe zi. Acest lucru este valabil mai ales în perioadele de morbiditate mai mare (toamnă/iarnă).

Coșul tău (...)
Produsul a fost adăugat Produsul a fost șters În coșul tău au fost adăugate produse, de pe alt dispozitiv Ți-am restaurat coșul de pe alt dispozitiv
Valoarea coșului: : ...