Digestie

Sortează
BERBERINE

32

> ADAPTO BERBERINE AMBALAJ: 90 DE TABLETE, PORȚII: 90, EXTRACT DE AFIN INDIAN: 500 MG DE CE ADAPTO BERBERINE? Turmenicul de copac (Berberis aristata) conținut în...

-13% 27,90 Lei
Cel mai mic preț în 30 de zile: 27,90 Lei
Berberine HCL

41

> BERBERINE HCL AMBALAJ: 90 CAPSULE, PORCJI: 90, EXTRACT DE AFIN INDIAN (BERBERIDACEAE): 510 MG DE CE ALLNUTRITION BERBERINE HCL? STANDARDIZAT LA 98% BERBERINE H...

-17% 53,90 Lei
Cel mai mic preț în 30 de zile: 57,90 Lei

Actual vizualizezi doar produse disponibile în ofertă. Aici veți găsi produse care nu sunt disponibile în categorie Digestie.

Asigurarea unei bune funcționări a sistemului digestiv este o parte extrem de importantă a unui stil de viață sănătos. O dietă echilibrată și bogată în fibre nu este uneori suficientă și apar probleme digestive. Pentru a le preveni, merită să folosiți suplimente alimentare și preparate care susțin sistemul digestiv. Astfel de produse conțin adesea extracte naturale de plante, cum ar fi uleiul de oregano. Oregano comun, așa cum mai este numit uneori oregano, facilitează producerea și secreția de bilă.

Acidul caprilic, care are un efect antiinflamator și calmant, susține tractul digestiv și previne diareea, apare adesea în preparatele digestive. Un alt ingredient popular în produsele de susținere intestinală este betaina. Acest aminoacid se găsește în mod natural în sucurile gastrice și, în combinație cu pepsina, facilitează absorbția substanțelor nutritive și a mineralelor din alimente.

Curcumina, berberina și ciulinul și digestia

Turmericul, sau mai degrabă curcumina conținută de acesta, are un efect colagog și stimulează, de asemenea, secreția de enzime digestive. Deosebit de important este faptul că reduce nivelul colesterolului rău și poate fi folosit pentru a ameliora arsurile la stomac, indigestia sau diareea. În preparate, curcumina este adesea combinată cu piperina, un compus chimic care se găsește în mod natural în piper. Această combinație îmbunătățește absorbția anumitor vitamine și minerale din alimente și influențează, de asemenea, reducerea greutății.

Ciulinul de lapte este un ingredient în multe preparate digestive. Silimarina pe care o conține are un efect benefic asupra funcției hepatice, etanșează membranele celulare și are un efect colagog. În plus, ciulinul mărește secreția de sucuri digestive și stimulează pofta de mâncare. Semințele de in pot fi de ajutor în cazul afecțiunilor digestive. Atunci când sunt consumate în mod regulat, ele accelerează metabolismul și susțin funcția intestinală.

Coșul tău (...)
Produsul a fost adăugat Produsul a fost șters În coșul tău au fost adăugate produse, de pe alt dispozitiv Ți-am restaurat coșul de pe alt dispozitiv
Valoarea coșului: : ...