Poți să fii în formă pentru vară într-o lună?

În fiecare an, la sfârșitul perioadei de primăvară, există o schimbare bruscă de atitudine și o dorință uneori panicată de a-și îmbunătăți sănătatea și silueta. A mai rămas foarte puțin timp până la perioada de vară și până la vacanță și trebuie să faceți tot ce puteți pentru a vă îmbunătăți aspectul până atunci. Este posibil să faceți acest lucru într-un timp atât de scurt ca o luna?

cuplu în formă de plajă la piscină

  1. Intrarea în formă - cât timp durează?
  2. Formular pentru vară - se poate face într-o lună?  
  3. Cum pot să mă pun în formă pentru vară? 

Intrarea în formă - cât timp durează?

Practicarea principiilor unui stil de viață sănătos prin urmărirea unei alimentații adecvate, a unei activități fizice regulate și menținerea unei suplimentări individuale cu recuperare adecvată sunt practic schimbări care durează toată viața. Este dificil să se dea o indicație clară despre cât timp este nevoie pentru a intra în proverbiala formă, deoarece acesta este un concept individual pentru fiecare persoană. Pentru unii, este vorba în principal de a pierde în greutate, în timp ce alții doresc să își schimbe complet silueta. Așadar, multe depind de modul în care percepem intrarea în formă. 

În practică, se dovedește că punerea în aplicare și uneori chiar respectarea și practicarea riguroasă a principiilor de stil de viață sănătos introduse la începutul anului pot da rezultate bune în șase luni, ceea ce introduce deja schimbări notabile în siluetă și în starea de bine. Cu toate acestea, depinde foarte mult de faptul dacă persoana în cauză era supraponderală la începutul aventurii sale cu sala de sport și cu o alimentație adecvată, sau dacă era doar puțin mai mică decât obiectivul său. Evident, o persoană care nu este supraponderală sau nu are probleme de sănătate și care are cunoștințe de bază despre cum să efectueze exerciții individuale de forță va obține efectul dorit mult mai repede. 

femeie în formă

Formular pentru vară - se poate face într-o lună?  

În marea majoritate a cazurilor, este practic imposibil. 1 lună este un fel de verificator care vă ajută să vă familiarizați cu regulile corecte de nutriție și de regularitate a antrenamentelor, ca să nu mai vorbim chiar de tehnica exercițiilor fizice în sine.

Se pot încerca, desigur, metode drastice legate de o reducere foarte mare a aportului caloric și de o regularitate foarte mare a sesiunilor de antrenament intensiv, care la început pot da un efect rapid sub forma unui ritm rapid de pierdere în greutate și a unor modificări ale siluetei, în timp ce consecințele unor astfel de acțiuni asupra sănătății pot afecta rapid organismul nostru, prin urmare, în majoritatea cazurilor, un astfel de pariu nu merită riscul.

Cum pot să mă pun în formă pentru vară? 

Pentru a reuși să vă schimbați cu succes silueta și obiceiurile de sănătate, este important să implementați la timp măsurile potrivite, care să conducă la regularitate în stilul de viață pe care l-ați modificat și introdus. Timpul mediu pentru a intra în formă este stabilit la șase luni, prin urmare, odată cu începerea noului an, puteți încerca să vă schimbați permanent obiceiurile pentru a vă bucura de o siluetă satisfăcătoare și de o stare de bine la scurt timp după aceea. 

Merită să rețineți că, chiar dacă a mai rămas doar o lună până la vară și până la vacanță, merită să acceptați provocarea de a vă schimba stilul de viață pentru a putea introduce în mod eficient o regularitate în măsurile de promovare a sănătății luate și pentru a vă bucura de însuși procesul de modelare a sănătății corpului dumneavoastră în lunile următoare. O dietă adecvată, exercițiile fizice și suplimentarea nutrițională pot ajuta în mod evident în acest sens.

Dacă nu aveți timp să vă informați despre întregul proces, este o idee bună să apelați la serviciile unui antrenor personal care vă va învăța tehnica corectă de exerciții fizice și vă va ajuta să vă educați cu privire la un stil de viață sănătos. În plus, dacă nu sunteți chinuit de alte probleme de sănătate, puteți cere unui antrenor personal să vă conceapă o dietă individuală care să vă ajute să vă atingeți obiectivele privind silueta și sănătatea. 

De asemenea, puteți apela și la ajutorul unui dietetician, care este capabil să potrivească tipul de dietă potrivit pentru orice tulburări metabolice pe care le aveți și care vă pot afecta în vreun fel stilul de viață. Planurile de dietă și de antrenament online sunt foarte populare și au prețuri rezonabile. Acestea oferă adesea consultații nelimitate la un preț foarte mic.

EVALUEAZĂ ARTICOLUL:
0 / 5 5 0
SFD
Coșul tău (...)
Produsul a fost adăugat Produsul a fost șters În coșul tău au fost adăugate produse, de pe alt dispozitiv Ți-am restaurat coșul de pe alt dispozitiv
Valoarea coșului: : ...