Magneziu, potasiu și vitamina B6 - merită să luați împreună?

Deficiențele de multe vitamine și minerale sunt destul de rar observate de cei afectați în prima perioadă de timp. Acest lucru se datorează faptului că, adesea, organismul nu transmite mesaje destul de clare că lipsește ceva sau că rezervele de anumite componente sunt scăzute. 

femeie cu o tabletă - magneziu, potasiu

Abia atunci când există carențe grave, deficiențele de micro și macroelemente importante pentru organism se resimt cu adevărat pe propria piele și, mai exact, asupra bunăstării noastre fizyce și psihice.

  1. Deficiențele nutriționale ca o cale spre o sănătate precară
  2. Crampe musculare dureroase, contracții ale pleoapelor, palpitații, probleme de somn 
  3. Magneziu, potasiu și vitamina B6 
  4. Combinație complementară 
  5. Situații de risc maxim 

Deficiențele nutriționale ca o cale spre o sănătate precară

Neglijând obiceiurile alimentare sănătoase, exploatând organismul dincolo de capacitățile sale sau chiar neavând grijă de noi înșine în timpul sărbătorilor, ne expunem unor carențe grave, ale căror consecințe pot deteriora sănătatea destul de rapid.

Crampe musculare dureroase, contracții ale pleoapelor, palpitații, probleme de somn 

Una dintre cele mai frecvente deficiențe, care poate deveni evidentă destul de repede, este eșecul de a asigura un aport adecvat de electroliți. Acest lucru se resimte mai ales vara, în perioadele de activitate fizică crescută și în perioadele de stres ridicat. Tremuratul mușchilor, contracția pleoapelor, palpitațiile sau problemele de somn sunt doar câteva simptome ale deficiențelor în electroliți importanți. 

rană în picior - femeie

Magneziu, potasiu și vitamina B6 

Unul dintre cele mai populare complexe de vitamine și minerale dedicate de ani de zile persoanelor cu risc de deficiențe electrolitice a fost combinația de magneziu, potasiu și vitamina B6.

Acest complex bine cunoscut și utilizat pe scară largă susține atât sistemul nervos, cât și cel muscular. Prin urmare, marca SFD a creat un supliment pe bază de citrat de magneziu și potasiu. Această formă a mineralelor asigură o absorbție foarte bună și un procent ridicat de asimilare. De asemenea, formula a fost îmbogățită cu vitamina B6, care susține absorbția magneziului și are un efect benefic asupra sistemului nervos.

Combinație complementară 

Combinația acestor trei compuși formează o combinație complementară ideală care aduce beneficii atât sistemului nervos, cât și celui muscular. Cu toate acestea, nu este vorba doar de mușchii scheletici, ci și de inima noastră. Această formulă este ideală nu numai pentru persoanele care se antrenează, ci și pentru oricine este expus riscului de pierdere de electroliți.

Situații de risc maxim 

În pofida unei alimentații sănătoase și echilibrate, deshidratarea de o zi a organismului cauzată, de exemplu, de consumul de alcool, de o tură epuizantă cu bicicleta sau de lucrul la temperaturi ridicate poate duce la consecințe neplăcute după doar o zi, sub formă de crampe dureroase, oboseală sau contracții musculare. Magneziul și potasiul se pierd prin transpirație și urină și este bine cunoscut faptul că temperaturile ridicate, activitatea fizică sau consumul excesiv de lichide diuretice, cum ar fi băuturile energizante sau cafeaua, pot contribui la carențe.

Prin urmare, dacă plănuiți o vacanță activă, sunteți o persoană care face exerciții fizice în mod regulat sau dacă biroul cu o cană de cafea și un coș de stres reprezintă viața dumneavoastră de zi cu zi, merită să luați în considerare suplimentarea cu un preparat complex, care va reface rapid deficiențele de magneziu și potasiu. Acest preparat este ideal ca parte a unei suplimentări regulate și ca o măsură de urgență pentru a ne "salva" în timpul unui weekend prea aglomerat.

EVALUEAZĂ ARTICOLUL:
0 / 5 5 0
SFD
Coșul tău (...)
Produsul a fost adăugat Produsul a fost șters În coșul tău au fost adăugate produse, de pe alt dispozitiv Ți-am restaurat coșul de pe alt dispozitiv
Valoarea coșului: : ...