Aromă:
zmeura capsuni
fructul pasiunii mango
portocale
Adaugă în coș
Produsul a fost adăugat
99,90Lei
33,29 Lei / 100 g
și adăugați-o în coş
 

LIVRARE GRATUITĂ PENTRU COMENZI PESTE 229 RON
COD: FREE


10% reducere peste suma de 229 RON
COD: ALL10
156633 persoane au cumpărat produsul
COLLAROSE
PACHET: 300 G, NUMĂR DE PORȚII: 50, COLAGEN PATENTAT VERISOL®: 5000 MG,
DE CE ESTE COLLAROSE SPECIAL?

  1. PIELE FRUMOASĂ ȘI SUPLĂ
  2. MAI PUȚINE RIDURI
  3. REDUCEREA CELULITEI
  4. UNGHII SĂNĂTOASE ȘI PUTERNICE
  5. PĂR PUTERNIC ȘI STRĂLUCITOR

COLLAROSE este un supliment excepțional de rafinat pentru toate femeile care sunt preocupate de frumusețea lor și de aspectul sănătos al pielii, părului și unghiilor lor. Dacă faceți parte din acest grup de doamne, nu puteți trece peste linia de produse ALLDEYNN COLLAROSE cu peptidele de colagen VERISOL®.

Deși frumusețea a fost îngrijită de-a lungul anilor mai ales prin diverse produse cosmetice, cercetările științifice arată clar că pentru a avea grijă de un păr rezistent la cădere, de unghii care nu se rup la prima ocazie, precum și de o piele elastică și radiantă, prezența anumitor compuși în alimentație este de primă importanță.

Cum acționează COLLAROSE?

Starea nutrițională a organismului se traduce în starea tuturor țesuturilor, atât în exteriorul, cât și în interiorul corpului. Principala proteină de construcție a organismului este colagenul, a cărui producție depinde tocmai de disponibilitatea aminoacizilor din alimentație și de vitamina C.

Oamenii de știință au observat că, în absența colagenului din alimentație, scade și sinteza naturală a acestui compus. Acesta este cazul, de exemplu, al persoanelor care urmează o dietă vegană, deoarece colagenul se găsește în principal în cartilajul mamiferelor și în oasele de pește [1].

ALLDEYNN COLLAROSE este o formulă care acționează asupra economiei de colagen în mai multe moduri. Ea conține patru substanțe active, dintre care două acționează direct și două indirect. Cele mai importante sunt peptidele bioactive de colagen, care sunt produse de compania farmaceutică GELITA.

Colagen potențat cu vitamina C, biotină și acid hialuronic

Peptidele de colagen sunt obținute prin descompunerea parțială a colagenului, astfel încât sunt absorbite rapid din tractul digestiv și sunt ușor disponibile pentru țesuturi precum pielea, părul, unghiile, dar și tendoanele, cartilajele, mușchii, organele sau vasele de sânge. În plus, COLLAROSE conține vitamina C, care este direct implicată în producerea colagenului în organism, biotină (vitamina B7), care este implicată în producerea celulelor pielii, sau acidul hialuronic, care leagă foarte bine apa. De ce sunt acești aditivi atât de importanți?

Vitamina C

Numai cu suficientă vitamina C organismul este capabil să producă colagen în mod eficient și eficace. În plus, vitamina C are o influență puternică asupra formei finale, structurii corecte și puternice a fibrelor de colagen și are un puternic efect antioxidant.

Biotină

Biotina este cunoscută și sub numele de vitamina H sau vitamina B7. Este numită și vitamina tinereții. Ea ne oferă mai multă energie, ne reglează starea de spirit și îmbunătățește absorbția vitaminei C. Este o vitamină B unică, care aduce beneficii calității sănătății și vieții noastre. Deși biotina are multe funcții diferite, fără îndoială, cea mai populară acțiune a sa este efectul său asupra stării părului, a pielii și a unghiilor.

Acidul hialuronic

Acidul hialuronic este un compus organic care este prezent în fiecare organism viu. Acesta are proprietăți higroscopice, adică proprietăți care îi permit să lege apa în dermă. O moleculă de acid hialuronic este capabilă să lege până la 250 de molecule de apă. Pe măsură ce îmbătrânim, cantitatea de acid hialuronic începe să scadă, astfel că își pierde capacitatea de a lega apa și se observă primele riduri.

Ce presupune utilizarea COLLAROSE?

Prezența peptidelor VERISOL® în COLLAROSE influențează țesuturile externe ale corpului și, astfel, aspectul general al ființei umane, așa cum s-a demonstrat în experimente științifice.

În studiile care au durat între 1 și 6 luni cu doze de 2,5 - 5 g de peptide de colagen, s-a observat observat o creștere a elasticității pielii, o aplatizare a ridurilor din zona ochilor, o reducere a aspectului celulitei și o accelerare a ratei de creștere a unghiilor cu o scădere a susceptibilității acestora la deteriorare [2, 3, 4, 5]. Toate acestea se datorează intensificării producției de colagen ca urmare a consumului de peptide bioactive.

Reducerea ridurilor

Îmbunătățirile calității pielii prin utilizarea VERISOL® au fost raportate în două experimente, ale căror rezultate au fost publicate în reviste științifice. Reducerea ridurilor prin intermediul peptidelor de colagen a fost măsurată la un grup de femei cu vârste cuprinse între 45 și 65 de ani. Efectele au fost deja vizibile după 4 săptămâni de administrare a suplimentelor. În cadrul unui alt proiect de cercetare, au fost observate modificări ale elasticității pielii. Au participat femei cu vârste cuprinse între 35 și 55 de ani. Primele efecte au fost observate și aici după 4 săptămâni.

Colagenul este principala proteină care construiește pielea, astfel încât creșterea producției de colagen în organism duce la întărirea straturilor profunde ale pielii și la umplerea secțiunilor "scufundate", precum și la creșterea elasticității suprafeței exterioare a pielii. Astfel, suplimentarea poate fi utilă nu numai în inhibarea îmbătrânirii pielii, ci și în protejarea acesteia de razele UV sau de daunele fizice.

Atenuarea celulitei

Eficacitatea colagenului în ameliorarea celulitei a fost evaluată la femei cu un IMC de peste 25. După 3 luni, s-au constatat îmbunătățiri subiective ale elasticității și aspectului pielii. Acestea sunt observații promițătoare, deoarece celulita excesivă este o rușine pentru multe persoane. Creșterea sintezei de colagen, care este o proteină ce formează scheletele specifice în țesuturi, poate atenua efectul celulitei prin reducerea deformării părților excesiv de lăsate ale pielii. În plus, creșterea disponibilității colagenului în organism poate duce la o mai bună hidratare a țesuturilor, ceea ce este, de asemenea, benefic pentru celulită.

Întărirea unghiilor

La femeile cu vârste cuprinse între 26 și 50 de ani s-a observat o îmbunătățire a calității unghiilor, adică o reducere a fragilității. În acest caz, observațiile au fost efectuate pe o perioadă mai lungă de șase luni. Deși unghiile diferă de piele prin structura lor celulară, ambele tipuri de țesut sunt formate din colagen de tip I.

Prin creșterea producției de colagen, recuperarea țesuturilor este accelerată, astfel încât unghiile nu numai că pot deveni mai rezistente la deteriorări, dar cresc mai repede. Merită să aveți grijă de unghii prin prisma stării lor nutriționale, deoarece, în cazul anumitor boli, pe unghii pot fi vizibile primele simptome.

Îmbunătățirea structurii părului

Un studiu care a remarcat efectele benefice ale peptidelor de colagen bioactiv asupra structurii părului a durat, de asemenea, șase luni. La acest experiment au luat parte femei cu vârste cuprinse între 39 și 75 de ani. Efectul colagenului asupra părului începe deja în foliculul pilos, astfel că acesta se formează mai gros mai repede. Un avantaj suplimentar în acest caz este reprezentat de proprietățile hidratante ale colagenului față de celulele pielii, astfel încât suprafața scalpului poate deveni mai puțin predispusă la uscăciune.

Prevenirea bolilor cardiovasculare

Interesant este faptul că s-a descoperit și un anumit potențial preventiv al colagenului în contextul sănătății generale. Este vorba de scăderea parametrilor asociați cu hiperlipidemia, sau cu hipertensiunea arterială [7].

Aceste boli afectează pereții vaselor de sânge, care, ca și alte țesuturi moi, sunt compuse din colagen. În timp, ele duc la insuficiența lor și la evenimente cardiovasculare care pun viața în pericol. Acest lucru este pus în principal pe seama unei alimentații sărace, bogate în factori proinflamatori, precum și a fumatului, care inhibă producția de colagen și îi deteriorează structura.

Ce COLLAROSE să alegeți?

Datorită selecției largi de forme fizice de COLLAROSE din linia ALLDEYNN, este ușor să alegeți produsul ideal pentru nevoile dumneavoastră. Fiecare conține peptide VERISOL® și aditivi cu potențial de susținere, și anume vitaminele C, B7 și acidul hialuronic. Puteți alege o pudră cu un gust răcoritor, disponibilă în versiunile normală (carne de vită) și vegetariană (pește), precum și capsule pentru o dozare ușoară sau shake-uri (80 ml) pe care le puteți lua cu dvs. oriunde și în grabă.

CÂND LUĂM COLLAROSE?
SE DIZOLVĂ O PORȚIE (1 LINGURĂ DE 6 G) ÎN 150 - 200 ML DE APĂ CALDĂ, SE AMESTECĂ, SE LASĂ SĂ SE DIZOLVE COMPLET TIMP DE CÂTEVA MINUTE, APOI SE BEA. NU DEPĂȘIȚI 1 PORȚIE PE ZI.

Surse:

1. Karlic, H., Schuster, D., Varga, F., Klindert, G., Lapin, A., Haslberger, A., & Handschur, M. (2008). Vegetarian diet affects genes of oxidative metabolism and collagen synthesis. Annals of nutrition & metabolism, 53(1), 29–32. https://doi.org/10.1159/000152871

2.Proksch, E., Schunck, M., Zague, V., Segger, D., Degwert, J., & Oesser, S. (2014). Oral intake of specific bioactive collagen peptides reduces skin wrinkles and increases dermal matrix synthesis. Skin pharmacology and physiology, 27(3), 113–119. https://doi.org/10.1159/000355523

3.Hexsel, D., Zague, V., Schunck, M., Siega, C., Camozzato, F. O., & Oesser, S. (2017). Oral supplementation with specific bioactive collagen peptides improves nail growth and reduces symptoms of brittle nails. Journal of cosmetic dermatology, 16(4), 520–526. https://doi.org/10.1111/jocd.12393

4.Schunck, M., Zague, V., Oesser, S., & Proksch, E. (2015). Dietary Supplementation with Specific Collagen Peptides Has a Body Mass Index-Dependent Beneficial Effect on Cellulite Morphology. Journal of medicinal food, 18(12), 1340–1348. https://doi.org/10.1089/jmf.2015.0022

5.Proksch, E., Segger, D., Degwert, J., Schunck, M., Zague, V., & Oesser, S. (2014). Oral supplementation of specific collagen peptides has beneficial effects on human skin physiology: a double-blind, placebo-controlled study. Skin pharmacology and physiology, 27(1), 47–55. https://doi.org/10.1159/000351376

6.García-Coronado, J. M., Martínez-Olvera, L., Elizondo-Omaña, R. E., Acosta-Olivo, C. A., Vilchez-Cavazos, F., Simental-Mendía, L. E., & Simental-Mendía, M. (2019). Effect of collagen supplementation on osteoarthritis symptoms: a meta-analysis of randomized placebo-controlled trials. International orthopaedics, 43(3), 531–538. https://doi.org/10.1007/s00264-018-4211-5

7.Jalili, Z., Jalili, F., Moradi, S., Bagheri, R., Moosavian, S. P., Naeini, F., Mohammadi, H., Mojtaba Ghoreishy, S., Wong, A., Travica, N., Hojjati Kermani, M. A., & Jalili, C. (2023). Effects of collagen peptide supplementation on cardiovascular markers: a systematic review and meta-analysis of randomised, placebo-controlled trials. The British journal of nutrition, 129(5), 779–794. https://doi.org/10.1017/S0007114522001301

Se dizolvă o porție (1 lingură de 6 g) în 150 - 200 ml de apă caldă, se amestecă, se lasă să se dizolve complet timp de câteva minute, apoi se bea. Nu depășiți 1 porție pe zi.

VERISOL® is a registered trademark of Gelita AG.

Aroma:
Valoare nutritionala:6 g (1 porție)
Hidrolizat de colagen VERISOL® B 5000 mg
Vitamina C 120 mg / 150%*
Acid hialuronic 30 mg
Biotină 2500 µg
*VCR - valoarea consumului de referință
Ingrediente: hidrolizat de colagen bovin verisol®, regulator de aciditate: acid citric, vitamina c (acid l-ascorbic), arome, stabilizator: gumă de salcâm, îndulcitor: sucraloză, pulbere de suc de sfeclă roșie, hialuronat de sodiu, d-biotină
Numărul de opinii în limba dvs.: 0
Numărul de recenzii în alte limbi: 330

Opiniile clienților

O opinie marcată cu textul „Achiziție verificată” înseamnă că putem verifica consumatorul care a achiziționat bunurile având un cont în magazinul nostru Allnutrition.ro. În acest fel, verificăm persoana care scrie opinia dacă chiar a cumpărat produsul sau l-a folosit prin magazinul nostru.

ATENȚIE - copierea și distribuirea descrierilor este interzisă, de către Magazinul Allnutrition.ro © 2024. Legea din data de 4 februarie 1994, privind dreptul de autor și drepturi - conexe (Mon. Of. din 2006, Nr 90, poz. 631 cu modif. ult.)

Coșul tău (...)
Produsul a fost adăugat Produsul a fost șters În coșul tău au fost adăugate produse, de pe alt dispozitiv Ți-am restaurat coșul de pe alt dispozitiv
Valoarea coșului: : ...