ALLDEYNN

TURBOROSE Energy Drink 330ml

Varianta selectată Alege
Adaugă în coș
-14% 99,00 Lei 84,90Lei
Cantitate:
 

Livrare gratuita la comenzi peste 229 de Lei


Zile cu ALLNUTRITION - 20% reducere
COD: DAYS
223 persoane au cumpărat produsul

ALLDEYNN TURBOROSE Energy Drink

ALLDEYNN TURBOROSE Energy Drink
TURBOROSE
AMBALAJ: 350ML , GUARANA ȘI EXTRACT DE CAFEA: 150MG, BRAINBERRY®: 66MG

DE CE SĂ ALEGEȚI TURBOROSE?


  1. CONȚINE 150 MG COFEINĂ NATURALĂ DIN GUARANA 1500 MG TAURINĂ
  2. FĂRĂ ADAOS DE ZAHĂR SAU SIROP DE GLUCOZĂ-FRUCTOZĂ
  3. ÎMBOGĂȚIT CU VITAMINE B
  4. AROMĂ TROPICALĂ RĂCORITOARE
  5. ENERGIE ȘI STIMULARE
  6. ÎMBUNĂTĂȚIREA CONCENTRĂRII
  7. ALTERNATIVĂ LA UN PRE-ANTRENAMENT

ALLDEYNN TURBOROSE Energy Drink este o băutură energizantă carbogazoasă cu aromă răcoritoare de fructe tropicale (ananas, căpșuni și guava) la care se adaugă, printre altele, Brainberry® marcă branduită, vitaminele B, cafeină, taurină și l-arginină.

ALLDEYNN TURBOROSE Energy Drink Drink reîmprospătează, rehidratează și dă energie în mod eficient. Conține, printre altele, adaosul de vitamine B, care au un efect benefic asupra funcționării întregului corp, extract de aronia BrainBerry ® de marcă, extract de guarana și taurină. Băutura va funcționa bine la locul de muncă, înainte de cursuri și, de asemenea, în timpul antrenamentului - vă va da energie, o dorință de a face exerciții fizice și va îmbunătăți concentrarea. Forma unei cutii convenabile înseamnă că băutura poate fi dusă la sala de sport, universitate, călătorie sau băutură în timp ce conduceți. Băutura stimulează și adaugă energie în mod eficient, hidratează suplimentar organismul și îi oferă vitamine esențiale. Perfect pentru oricine are nevoie de o doză rapidă de energie.

ALLDEYNN TURBOROSE Energy Drink Drink este o formulă unică care conține, de asemenea, 300 mg de magneziu sub formă de lactat de magneziu, 500 mg de inozitol, 1,5 g de taurină, 1 g de L-arginină, 1 g de carnitină, 139 mg de L-teanină, 30 mg de glucuronolactat, 682 mg de extract de guarana cu conținut ridicat de cofeină, 165 mg de aloe vera și 65 mg de extractul de marcă Brainberry®.

Descrierea componentelor TURBOROSE și rolul acestora

Vitamine din grupa B

Vitamina B3 contribuie la metabolismul normal. La rândul său, vitamina B6 este implicată în buna funcționare a sistemului imunitar. În plus, afectează glicogeneza (conversia glucozei în glicogen) și glicogenoliza (procesul de descompunere a glicogenului) în mușchi, deficiența acesteia putând duce la o perturbare a procesului de producere a energiei. De asemenea, este implicat în producerea de globule roșii, care transportă oxigenul către celulele noastre, și ajută la absorbția magneziului.

Vitamina B5 B5 contribuie la metabolismul normal al carbohidraților și al grăsimilor. Participă la transformările legate de managementul energetic al organismului și previne oboseala. Susține sistemul nervos și contribuie, de asemenea, la buna funcționare a sistemului digestiv.

Vitamina B12 îmbunătățește concentrarea, ajută la învățare și la gândire, este esențială pentru buna funcționare a sistemului circulator și digestiv, calmează nervii, crește rezistența la stres, previne anemia și îmbunătățește apetitul.

Taurina - este un aminoacid cu efect anti-catabolic (oprește procesele de descompunere a proteinelor musculare), ceea ce face ca utilizarea sa să fie deosebit de importantă înainte de antrenament. Taurina este, de asemenea, un transportator de bază al creatinei la mușchi, care reglează nivelul de electroliți de magneziu și potasiu, care, în același timp, crește absorbția acestora.

Magneziu - Contribuie la reducerea senzației de oboseală și extenuare.

Inozitol - susține puternic sistemul nervos. Crește sensibilitatea receptorilor la serotonină și are un efect pozitiv asupra nivelului și distribuției acetilcolinei. Acești compuși sunt neurotransmițători care au un efect pozitiv asupra dispoziției, bunăstării și memoriei normale.

L-arginina - este un aminoacid care este un precursor al oxidului nitric (NO). Printre altele, oxidul nitric dilată vasele de sânge, reglează tensiunea arterială și acționează ca un neurotransmițător în sistemul nervos. În plus, L-arginina influențează construirea masei musculare și reduce, de asemenea, grăsimea corporală.

Carnitina - Participă la metabolismul lipidic permițând astfel arderea și producerea de energie.

L-teanina - este clasificată ca fiind nootropică - o substanță care stimulează mintea și îmbunătățește concentrarea. Acțiunea sa este de a crește concentrația de neurotransmițători precum dopamina, serotonina, glicina și GABA. Prezintă efecte sinergice cu cafeina în ceea ce privește creșterea atenției și reducerea sensibilității la împrăștiere. L-teanina afectează sistemul nervos prin reducerea nivelului de stres perceput, datorită căruia se relaxează și ajută la reducerea tensiunii nervoase inutile.

Glucuronolactona - reglează producția de glicogen, adică de combustibil muscular. Este, de asemenea, un releu pentru sinteza substanțelor precum taurina și riboza, care îmbunătățesc procesele energetice din organism și, astfel, reduc senzația de oboseală și îmbunătățesc timpul de reacție.

Extract de guarana – este cunoscut pentru proprietățile sale stimulatoare datorită conținutului ridicat de cafeină și guarana. Aceste ingrediente dau, de asemenea, proprietăți termogenice guarana, ceea ce duce la stimularea lipolizei, determinând descompunerea grăsimilor în produse metabolizate în țesuturi. Extractul utilizat în produs este standardizat pentru un conținut de cafeină de 22%, care adaugă energie, îmbunătățește starea de spirit, crește timpul de concentrare, îmbunătățește reflexele, reduce somnolența și, desigur, oferă motivație pentru antrenament.

Aloe vera – are proprietăți antioxidante și reglează nivelul de glucoză și tensiunea arterială.

Brainberry® - este un ingredient de marcă dezvoltat de BioActor - un lider în producția de extracte de plante cu efecte dovedite clinic. Acesta este un extract pe bază de aronia standardizat pentru conținut:

- 35% polifenoli

- minimum 25% cianidină-3-O-glucozidă

- minimum 15 % cianidină-3-O-galactozidă

Aronia este un superaliment aflat în fruntea listei ORAC (ORAC este lista produselor cu cea mai mare capacitate de a neutraliza radicalii liberi; cu cât un produs este mai sus pe listă, cu atât mai puternică este activitatea sa antioxidantă:

Valoarea ORAC pentru afine este de 16 000, în timp ce afinele au o valoare ORAC de 4500. Aronia își datorează această performanță ridicată cantității mari de antociani.

Cianidinele conținute în fructele de aronia sunt antioxidanți puternici, capabili să pătrundă în bariera hemato-encefalică, susținând astfel vasele cerebrale și viteza de transmitere a impulsurilor nervoase, precum și regenerarea neuronală.

Acțiune BrainBerry®:

1.Traversează bariera hemato-encefalică și favorizează circulația sângelui în creier.

2.Cyanidin-3-galactosidul reduce activitatea acetilcolinei esterază, crescând astfel nivelul neurotransmițătorului acetilcolină.

3.Suplimentarea cu Brainberry® crește nivelul de BDNF (factor neurotrofic derivat din creier), un factor important asociat cu abilitățile de învățare și memorie, cu efecte neuroprotectoare.

Producătorul a confirmat în două studii clinice că Brainberry® îmbunătățește concentrarea, performanța psihomotorie, precizia și viteza de reacție.

Rezultatele testelor

Efectul suplimentării Brainberry® asupra performanței psihomotorii

TURBOROSE Energy Drink

Deja după 6 săptămâni de suplimentare zilnică cu 65 mg de Brainberry®, viteza de reacție a crescut semnificativ în comparație cu grupul care a luat un placebo.

TURBOROSE Energy Drink

1) Concentrare/Focalizare - suplimentarea cu 65 mg Brainberry® a îmbunătățit semnificativ acest parametru cu 43% după 12 săptămâni.

2) Rata psihomotorie s-a îmbunătățit semnificativ între intrarea în studiu și 6 săptămâni, cu o altă îmbunătățire în următoarele 6 săptămâni de suplimentare.

3) Procesele cognitive s-au îmbunătățit semnificativ cu 17% după 12 săptămâni.

CÂND SĂ LUAȚI TURBOROSE?

ATUNCI CÂND AVEȚI NEVOIE DE ENERGIE!

ALLDEYNN TURBOROSE Energy Drink

ATUNCI CÂND AVEȚI NEVOIE DE ENERGIE!

Conține îndulcitori. Conținut ridicat de cofeină; nerecomandat copiilor, femeilor însărcinate și celor care alăptează [45 mg / 100 ml]. Produs pasteurizat. Potrivit pentru vegani. Nu consumați dacă sunteți alergic la oricare dintre ingrediente. A nu se combina cu cafeina din alte surse, cu alți stimulenți și cu alcoolul. Nu depășiți doza zilnică recomandată. Formarea precipitatelor și schimbarea culorii este un fenomen natural.

ALLDEYNN TURBOROSE Energy Drink

Valoare nutritionala:100 mililitri330 ml (1 porție)
Energie 3,939 kcal 13 kcal
Grăsime <0,152 g <0,5 g
- din care saturate 0 g 0 g
Carbohidrați <0,152 g <0,5 g
- din care zaharuri 0 g 0 g
Proteine <0,152 g <0,5 g
Sare 0 g 0 g
Guarana și extract de cafea 206,667 mg 682 mg
- inclusiv cofeină 45,455 mg 150 mg
Magneziu 60 mg / 16%* 198 mg / 52,8%*
Ekstrakt z aloesu 50 mg 165 mg
BrainBerry® extract de chokeberry 20 mg 66 mg
- inclusiv polifenoli 6,97 mg 23 mg
Niacină 2,424 mg 8 mg
Acid pantotenic 0,909 mg / 15,15%* 3 mg / 50%*
Vitamina B6 0,212 mg / 15,15%* 0,7 mg / 50%*
Vitamina B12 0,379 µg / 15,15%* 1,25 µg / 50%*
*VCR - valoarea consumului de referință
Ingrediente: apă, regulator de aciditate: acid citric, lactat de magneziu, dioxid de carbon, l-taurină (0,45 %), l-carnitină (0,3%), l-arginina (0,3%), guarana paullinia cupana și extract de boabe de cafea coffea arabica (0,2 %), inositol (0,15 %), regulator de aciditate: acid malic, extract de frunze de aloe vera (0,05 %), l-teanină, arome, îndulcitori: sucraloză, acesulfam k, glucuronolactonă, brainberry® extract de fructe de chokeberry aronia melanocarpa, niacină (amidă a acidului nicotinic), acid pantotenic (acid d-pantotenic de calciu), vitamina b6 (clorhidrat de piridoxină), vitamina b12 (cianocobalamină).
Numărul de opinii în limba dvs.: 0
Numărul de recenzii în alte limbi: 82

Opiniile clienților

O opinie marcată cu textul „Achiziție verificată” înseamnă că putem verifica consumatorul care a achiziționat bunurile având un cont în magazinul nostru Allnutrition.ro. În acest fel, verificăm persoana care scrie opinia dacă chiar a cumpărat produsul sau l-a folosit prin magazinul nostru.

ATENȚIE - copierea și distribuirea descrierilor este interzisă, de către Magazinul Allnutrition.ro © 2023. Legea din data de 4 februarie 1994, privind dreptul de autor și drepturi - conexe (Mon. Of. din 2006, Nr 90, poz. 631 cu modif. ult.)

Coșul tău (...)
Produsul a fost adăugat Produsul a fost șters În coșul tău au fost adăugate produse, de pe alt dispozitiv Ți-am restaurat coșul de pe alt dispozitiv
Valoarea coșului: : ...